Nurmeksen Kalamiehet ry

Majat

Nurmeksen Kalamiehet ry:n jäsenillä on käytössään kaksi mökkiä. Toinen mökeistä, Puikkari sijaitsee Kynsiniemellä Pielisen rannalla. Mökille pääsee sekä autolla että veneellä.

Toinen mökeistä sijaitsee Saunasaaressa ja sinne pääsee vain vesiteitse.

Majaisäntinä toimivat Jouko Timonen.

ARVOISA KALAMIES

Nurmeksen Kalamiehet ry:n johtokunta on 25.5.2009 pidetyssä kokouksessa uudistanut Kalamiesten omistaman mökin, Puikkarin käyttösääntöjä. Kokouksessa päätettiin seuraavaa:

Mökissä yöpyminen on varattava rahastonhoitajalta viimeistään vuorokautta ennen aiottua yöpymisajankohtaa. Rahastonhoitaja Johanna Vaahersolan tavoittaa puhelimitse p.0400497473. Varaaminen ei ole muulla tavoin mahdollista.
Aikarajoitus: mökissä saa yöpyä max 2 vrk yhtäjaksoisesti eikä majan varaaminen ole mahdollista peräkkäisinä viikonloppuina. Vuorokausi alkaa klo 12, näin ollen viikonloppuvaraus kestää perjantaista klo 12 sunnuntaihin klo 12.
Aitta, sauna ja grillikota ovat edelleenkin kaikkien seuran jäsenten vapaassa käytössä, riippumatta siitä, onko mökissä yöpyjiä. Alueella oleskelu esim. kalastuksen yhteydessä on edelleenkin sallittua.
Mökin varauksesta peritään halkomaksu 5 €/vrk, jolla katetaan syntyneet kulut mm. puiden ja kaasun käytöstä. Rahastonhoitaja laskuttaa halkomaksun jälkikäteen syksyllä varauskirjan mukaan.
Mökillä ollessa tulee noudattaa normaaleja käytössääntöjä, joilla taataan hyvät välit myös mökkinaapureihin.
Sihteeri laatii mökille oman ohjekansion, josta kukin voi tarkistaa neuvot ja niksit, joiden avulla seuraavatkin mökin käyttäjät pidetään tyytyväisinä.

Nämä säännöt on luotu vain ja ainoastaan kaikkien jäsentemme eduksi, jotta jokaisella olisi tasapuolinen mahdollisuus nauttia mökistä ja sen upeasta ympäristöstä. Säännöt ovat voimassa 1.6.2009 alkaen.